Gătitul este o pasiune care ar putea chiar să-ți schimbe viața. Nu este vorba doar despre a compune cele mai savuroase și arătoase meniuri, ci și despre a ști că niciodată nu te-ai putea plictisi în bucătărie. Pentru asta ai nevoie de ustensile de calitate si un cutit bun calitativ.
Realizat din inox rezistent, poate fi folosit zi de zi, tot timpul anului.
Lama este realizata din otel inoxidabil si este foarte ascutita.
Cuțitul de dezosare taie carnea în jurul articulațiilor, oaselor și tendoanelor într-un timp semnificativ mai scurt.
Dupa utilizare cutitul se spala cu un detergent si se sterge cu prosop moale.
Curatarea cutitelor trebuie facuta imediat dupa utilizare, deoarece anumite alimente au un nivel crescut de aciditate.
De preferat este ca acestea sa fie spalate manual, dar se pot curata si in masina de vase. Dupa terminarea ciclului de spalare, stergeti cutitele cu un prosop moale,
Recomandam depozitarea cutitelor in forma uscata, pentru utilizare cat mai indelungata.