Tel - otel inoxidabil de inalta calitate, rezistent la coroziune si rugina, puternic
Maner- otel inoxidfabil
Forma: para Partea para, realizata din 8 sarme groase de otel ce sunt icorporate in maner
Caracteristici
Telul este durabil si greu, confortabil de tinut
Maner ergonomic si robust
Usor de curatat si intretinut
Indeplineste nevoile zilnice de gatit
Dimensiuni:
Dimensiune totala tel – 34cm,
Dimensiune maner – 13 cm
Dimensiune tel – 17 cm
Culoare: argintie
Finisaj: cromat
Depozitare :usoara datorita manerului prevazut cu suport de agatare
Curatatre: se poate spala in masina de spalat vase
UTILIZARE PRODUS :
Tel inox cu forma alungita si fire multiple si flexible, cu o bucala centrala ingustatata in partea de sus, ce prinde toate celelalte bucle , conferindu-i telului o rezistenta sporita si fermitate
Telul are mai multe fire pentru a adauga volum si a netezi rapid cocoloasele din amestec
Telul urmareste cu usurinta fundul si partile laterale ale bolurilor si cratitelor
Partea de batut si amestecat are multe fire de sarma de otel pentru a adauga volum si a netezi rapid cocoloasele din amestecuri
Perfect pentru a bate ouale, a amesteca aluatul, a bate frisca, amestecarea ingredientelor lichidelor si a sosurilor
Manerul neted este foarte confortabil la prindere, usor de utilizat si de amestecat, cee ace face ca telul sa fie o alegere buna pentru munca cu mai putin efort
Partea bucla, perfect incorporata in maner, este perfect conectata, fara spatiu pentru a retine sau bloca mizerie
Manerul prevazut cu carlig permite agatarea usoara, face depozitarea usoara si economisirea spatiului in bucatarie
Usor de curatat: bula are spatiile larg deschise, nu ramane nimic intre sarmele de otel, se curata cu un jet de apa
Este recomandat ca dupa curatare, telul, sa fie atarnat vertical pentru a evita intrarea apei in maner si a preveni aparitia ruginii
Se potriveste tuturor tipurilor de boluri
Proiectat ergonomic pentru echilibru si control excelent – pentru o diferenta pe care o poti simti cu adevarat in mana
Utilizare pe scara larga: amestecare aluat de clatite, aluat prajituri, frisca, sosuri, oua, ciocolata topita, unt