Gătitul este o pasiune care ar putea chiar să-ți schimbe viața. Nu este vorba doar despre a compune cele mai savuroase și arătoase meniuri, ci și despre a ști că niciodată nu te-ai putea plictisi în bucătărie. Pentru asta ai nevoie de ustensile de calitate si un satar sau cutit bun calitativ.
Lama este realizata din otel inoxidabil si este foarte ascutita, perfecta pentru orice bucatarie, Ideal pentru sarcini ce implica taierea intensiva a alimentelor (legume, carne si peste).
Nu este recomandata spalarea in masina automata pentru vase. Este suficient sa fie spalat si apoi sters cu un prosop moale de bucatarie.
Pentru a mentine integritatea manerului, acesta trebuie uns din cand in cand cu putin ulei special pentru lemn.
Dupa utilizare cutitul se spala cu un detergent si se sterge cu prosop moale.
Curatarea cutitelor trebuie facuta imediat dupa utilizare, deoarece anumite alimente au un nivel crescut de aciditate.
De preferat este ca acestea sa fie spalate manual. Dupa terminarea ciclului de spalare, stergeti cutitele cu un prosop moale,
Recomandam depozitarea cutitelor in forma uscata, pentru utilizare cat mai indelungata.