Espressorul din aluminiu pentru aragaz, este ideal pentru prepararea a 6 cafele espresso
Material: aluminiu si plastic
Componente: espressorul este format din 3 piese: partea inferioara pentru apa, sita pentru cafea, partea superioara cu supapa interioara de eliminare a cafelei, capac flip – top si maner
Culoare: argintiu, cromat
Design: realizat din aluminiu turnat
Dimensiuni:
Inaltime totala montat: 15 cm
Inaltime cuva inferioara pentru apa : 8 cm
Diametru cuva inferioara pentru apa: 7,4 cm
Inaltime sita cafea: 3,2 cm
Lungime tub sita cafea: 3,7 cm
Diametru sita cafea: 7 cm
Inaltime cuva colectare cafea: 9 cm
Diametru cuva colectare cafea: 10 cm
Inaltime supapa interioara colectare cafea: 6 cm
Maner: lungime-8,5 cm, latime – 2 cm
Capacitate: 6 cafele espresso
Tip de cafea compatibila: se utilizeaza cu cafea macinata
Caracteristici:
Usor de montat
Realizeaza o cafea espresso bogata si fina
Constructie solida
Ofera o distributie complete si uniforma a caldurii
Maner rezistent la temperaturi inalte
Maner ergonomic
Cuva inferioara prevazuta cu supapa de siguranta
Cuva superioara este prevazuta cu un cioc pentru o servire sigura
Supapa de eliberare de siguranță, controlează presiunea și livrarea apei pentru un espresso perfect extras, de fiecare dată
Compatibil pe toate plitele electrice, ceramice și pe gaz, făcându-l accesoriul perfect pentru camping
Economiseste bani
Realizeaza cafele fara zat
Curatare: curatarea se face manual. Dupa fiecare spalare va fi sters uscat complet
Tara de origine: China
Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente
UTILIZARE PRODUS
Cafetiera pentru aragaz este perfecta pentru realizarea rapida a 6 cafele espresso, bogate si fine, aromate si savuroase
Cafetiera are o constructie robusta, din aluminiu turnat, ofera o distributie completa si uniforma a caldurii
Cafetiera este compus din 3 componente: cuva pentru apa, sita pentru cafea si cuva de colectare a cafelei
Cafetiera este prevazuta cu un capac flip- top, ce se manevreaza cu ajutorul unui buton de plastic, un maner ergonomic si rezistent la temperaturi inalte
Supapa de eliberare a cafelei, aflata in interiorul cuvei de colectare, controleaza presiune si livrarea apei pentru un espresso perfect
Espressorul pentru aragaz este simplu de utilizat in doar cativa pasi
Se desurubeaza cuva superioara, cu maner
Se scoate sita pentru cafea
Se umple baza inferioara cu apa pana la nivelul supapei de siguranta
Sita de cafea se umple cu cafea macinata. Nu se apasa cafeaua
Sita de cafea se aseaza deasupra bazei inferioare, se insurubeaza si baza superioara
Asigurati-va ca cele 2 baze sunt complet insurubate, si asezati cafetiera pe plita sau arzator
Incalziti cafetiera pana cand cafeaua se infiltreaza prin supapa de eliberare, care controleaza presiunea cu care apa se livreaza cafelei
Asigurati-va ca manerul cafetierei nu este asezat peste sursa de caldura
Cand cafeaua este eliberata complet se ia cafetiera de pe foc si se serveste cafeaua
Pentru cele mai bune rezultate, utilizați cafea proaspătă prăjită, măcinată fin. Recomandarea este să utilizați un raport apă/cafea de 6 la 1
Băutorii de cafea începători și cei mai serioși iubitori de cafea vor adora acest espressor ușor de utilizat - perfect pentru a face toate tipurile de băuturi de cafea.
Folosiți-l pentru a face espresso demitasse, latte, cappuccino, cafea cubaneză, cafea în stil italian, moka, mochas crema, ceai matcha
Espressorul pentru aragaz va economiseste bani, nu consuma energie electrica, ocupa putin spatiu, in comparatie cu espressoarele electrice