Gătitul este o pasiune care ar putea chiar să-ți schimbe viața. Nu este vorba doar despre a compune cele mai savuroase și arătoase meniuri, ci și despre a ști că niciodată nu te-ai putea plictisi în bucătărie. Pentru asta ai nevoie de ustensile de calitate si un cutit bun calitativ.
Realizat din inox rezistent, poate fi folosit zi de zi, tot timpul anului.
Lama este realizata din otel inoxidabil si este foarte ascutita.
Este ideal pentru a felia painea si produsele de patiserie, fara faramitare si oferă performanțe înalte, de durată, datorită tehnologiei avansate și a designului premium.
Are lama zimtata, lungimea in jur de 20 cm si se foloseste aproape exclusiv pentru taierea preparatelor coapte sau a celor care sunt tari la exterior dar moi la interior.
Dupa utilizare cutitul se spala cu un detergent si se sterge cu prosop moale.
Curatarea cutitelor trebuie facuta imediat dupa utilizare, deoarece anumite alimente au un nivel crescut de aciditate.
De preferat este ca acestea sa fie spalate manual, dar se pot curata si in masina de vase. Dupa terminarea ciclului de spalare, stergeti cutitele cu un prosop moale,
Recomandam depozitarea cutitelor in forma uscata, pentru utilizare cat mai indelungata.